Home » V jihozápadní Číně se otevírá mezinárodní veletrh velkých dat

V jihozápadní Číně se otevírá mezinárodní veletrh velkých dat

KUEJ-JANG, Čína, 29. května 2024 /PRNewswire/ — Čínský mezinárodní veletrh velkých dat 2024 (2024 China International Big Data Industry Expo, CIBDIE), přední světový veletrh velkých dat, odstartoval podle organizačního výboru veletrhu 26. května v Kuej-jangu, hlavním městě jihozápadní čínské provincie Kuej-čou.

Veletrh velkých dat, který byl založen v roce 2015 a oficiálně povýšen na národní veletrh v roce 2017, se stal mezinárodní a profesionální platformou pro rozvoj velkých dat i průmyslovým lídrem.

Třídenní akci pořádá místní vláda společně se špičkovými hospodářskými plánovači země a průmyslovými a informačními hlídači. Veletrh zahrnuje domácí, globální, průmyslové a obchodní perspektivy a je podporován čínským ministerstvem obchodu.

Pod tématem „přijetí digitální inteligence, zajištění nového rozvoje” bude akce zahrnovat konference, výstavy, uvádění nových produktů na trh, soutěže a další aktivity.

Letošní veletrh je naplánován jak online, tak offline a snaží se dosáhnout otevřené spolupráce a společného rozvoje různých zúčastněných stran. Online veletrh nabízí služby, jako je online komunikace, online výstava, obchodní jednání, online fórum a propagace hostů, a plní tak celou řadu funkcí výstavy.

Město Kuej-jang a nový okres Kuej-an, jako hlavní oblasti integrované pilotní zóny národních velkých dat (Kuej-čou), byly vždy průkopníky ve vývoji velkých dat a přichází s obrovskými pokroky v průmyslovém růstu. Do konce roku 2024 zde bylo více než 5 000 podniků velkých dat a 117 průmyslových gigantů. Přidaná hodnota digitální ekonomiky dosáhla 164,9 miliard jüanů (asi 25,8 miliard amerických dolarů), což představuje 38,2 procent regionálního HDP a více než polovinu reálné ekonomiky regionu představovaly prvky velkých dat.

Zvláštní činnosti veletrhu jsou následovné:

Konference: zahajovací a závěrečné ceremonie, stejně jako 7 špičkových dialogů a 13 odborných fór.

Výstavy: Online a offline výstavy pro představení nových technologií, nových produktů, nových schémat a nových aplikací v oblasti velkých dat. Je také zřízena sekce o roli velkých dat v revitalizaci venkova.

Novinky: Vydání ocenění za přední vědecký a technologický úspěch veletrhu, výzkum metod a cest trhu s datovými faktory, globální systém predikce COVID-19 a slovník velké datové encyklopedie atd.

Soutěže: 2. soutěž průmyslové integrace inovací v aplikacích a 6. kuej-jangské cvičení elitní konfrontace velkých dat a bezpečnosti na síti.

Činnosti: řada činností, jako jsou schůzky a výměny, představení talentů, noční rozhovory, salony a dialogy, propagace a podepisování smluv, strategická spolupráce, organizované návštěvy atd.

Odkazy na obrazovou přílohu:

Zaraki Kenpachi